Denise

Angela

Kelsey

Hellen

Denise/Bont

Boeket Denise is een boeket dat bestaat uit verschillende gemengde bloemen, in verschillende soorten kleuren. Het is vrolijk en altijd leuk. Dit boeket is een bonte bedoeling. Het is een echt feestelijk boeket. Het boeket kan zowel klassiek als veld/pluk gebonden worden.

Angela/Roze

Boeket Angela is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten roze bloemen. Dit boeket is zowel geschikt als geboorte boeket voor een meisje als voor iemand die houdt van de kleur roze.

Oranje/Kelsey

Boeket Kelsey is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten oranje bloemen. Dit boeket geeft de kleur aan van ons land en ook van de herfst. Dit boeket kan heel erg goed geschikt zijn voor een man.

Hellen/Wit

Boeket Hellen is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten witte bloemen. Een wit boeket heeft meerdere betekenissen. Het kan staan voor chic. Veel mensen vinden wit een chique kleur. Het boeket kan ook gebruikt worden als een sterkte boeket (voor als u iemand een hart onder de riem wilt steken)

Esmee

Carola

Maxine

Martha

Esmee/Paars

Boeket Esmee is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten paarse bloemen. Dit boeket is zowel geschikt voor een geboorte van een jongen als voor iemand die van de kleur paars houdt.

Carola/Oranje & Roze

Boeket Carola is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten roze en oranje bloemen. Dit boeket is vrolijk en is heel erg zomers. De combinatie van roze en oranje is echt een trend. Iedereen houdt van een beetje vrolijkheid in huis.

Maxine/Oranje & Rood

Boeket Maxine is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten oranje en rode bloemen. De combinatie rood/oranje wordt veel gebruikt voor mannen en in de herfst.

Martha/Pastel

Boeket Martha is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten zacht kleurige bloemen. Bij dit boeket wordt er vaak een combinatie gemaakt van wit en bijvoorbeeld lila en zacht roze. Deze combinatie valt bij iedereen altijd goed in de smaak.

Sanne

Amber

Quinty

Nimbly

Sanne/Paars & Wit

Boeket Sanne bestaat uit verschillende soorten paarse en witte bloemen. Deze combinatie wordt zowel gebruikt voor de geboorte van een jongen, als voor iemand die niet van heel veel kleur houdt.

Amber/Roze & Wit

Boeket Amber is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten witte en roze bloemen. Dit boeket kan zowel gebruikt worden voor de geboorte van een meisje of voor iemand die van de combinatie houdt. Meestal vinden de wat oudere vrouwen deze combinatie heel erg mooi.

Quinty/Roze Roos

Boeket Quinty is een boeket wat bestaat uit roze rozen. Dit boeket kan vanaf 5 tot 100 rozen besteld worden. De roze roos staat voor: geluk, bewondering, dankbaarheid, elegantie, romantiek, sierlijkheid en vreugde. Daarom wordt de roze roos meestal ook gebruikt voor moederdag.

Nimbly/Witte Roos

Boeket Nimbly is een boeket dat bestaat uit witte rozen. Dit boeket kan vanaf 5 tot 100 rozen besteld worden. De witte roos staat voor: vertrouwen, eerbied, respect en genegenheid. De witte roos staat namelijk eveneens symbool voor eerbied en herinnering, en kan dus ook gebruikt worden voor het uitdragen van dit respect en het herdenken.

Carolina

Mama

Carolina/Gemengde roos

Boeket Carolina is een boeket dat bestaat uit verschillende soorten rozen. Dit boeket kan vanaf 5 tot 100 rozen besteld worden. Dit boeket heeft altijd verschillende kleuren rozen inzich.

Mama/Rode roos

Boeket Mama is een boeket dat bestaat uit de rode roos. Dit boeket kan vanaf 5 tot 100 rozen besteld worden. De rode roos staat voor: liefde, trouw, respect en vriendschap. Uit je liefde naar iemand met een prachtig bosje rode rozen. Een rode roos betekent ook perfectie en schoonheid.

Al onze boeketten zijn seizoensgebonden